Ingewanden van een varken
Door: Bram
28 Februari 2010 | China, Shanghai
28 Februari 2010 - 10:45
Anneli & Kids:
oh, we gaan direct een spandoek hier ook ophangen met je naam in grote letters om je naar huis weer te begroten!!! hi, hi Geniet ervan want thuis wacht een heleboel kluswerk en veel sneeuw voor je! Hier is alles goed,Robin heeft net gehoord dat hij is geselecteerd voor de regionale voetbal (samen met 5 anderen uit de club). Heel erg leuk voor hem! Stora kramar van ons allemaal. -
28 Februari 2010 - 15:20
Norbert:
Bram,
Doe de groeten aan Johan als je hem nog spreekt.
Groet,
Norbert -
28 Februari 2010 - 16:17
Tante Rie:
Wel neef, mijn wereld ging niet verder dan de Hartel. De jouwe reikt tot in China, maar ik geef mijn bord aan jou met de buiten-en binnenwanden van een beest dat zich verlekkert in de modder
van de wereld! Je weet vast niet hoe een boon een "boon" is voor je
aderen. Zonder spek dan natuurlijk.
Hoogst interessant nieuws en ik "hoor" je humor en zit hier in mijn eentje te glimlachen!
Liefs, neef! T.R. -
05 Maart 2010 - 11:44
Corrie:
nounou je bent weer thuis. mr. v.roijen voelt zich senang in shanghai.Ik kan mij indenken dat een mens een goed gevoel krijgt als hij met zoveel egards wordt behandeld.
Lekker naast je schoenen lopen. Wel een late reactie van mij. Ben neiuwsgierig naar je chinese kapsel.
Interessante storie van die nummerplaten.
Enfin je kent nu wat meer chinezen dan de allereerstre keer.
tot ziens.