Net niet,maar toch en beetje
Door: Bram
Blijf op de hoogte en volg
19 Juli 2010 | Zweden, Uddevalla
Zo,net weer terug van onze zomervakantie.Dit jaar een een weekje naar Spanje,op de kleinschalige minicamping Las Dunas (1600 plaatsen !!) en daarna nog twee weekjes naar Frankrijk,naar de Lot.Het WK heerlijk beleefd op twee bijna hollandse campings.Dus tussen de frikadellen,Telegraaflezende pensionado's en sangria's door het Nederlands elftal aangemoedigd.Beetje te warm in Spanje voor het mooie,maar met elke dag veel ijsjes valt eea nog wel mee.Opa,Oma en Job waren ook present,alhoewel Job iets eerder weg moest aangezien hij nog wat vliegtickets naar het WK had weten te bemachtigen.(2 kwartfinale's,helaas niet van het NL elftal)Daarna doorgereden naar Frankrijk waar we een huisje hadden gehuurd op een mooie 4 sterren camping aan de rivier de Lot,tussen Toulouse en Bordeaux.Daar hadden we afgesproken met Robin's vriendjes Quinten,Jorick en Florian die ook maar even hun ouders hadden meegenomen,Gijs,Gerlene alswel ome en oma eef.(Vrij naar Victor).Lekker druk,kanoen,waterpolo,volleybal,bomenklimmen,voetbal,mountainbiken,wijnproeven etc.Daarnaast ook de WK finale meegemaakt die nog een extra spannend tintje kreeg omdat wij in een spaanse huurauto reden.Enkele campinggasten hadden snode plannen met deze auto na het verlies maar gelukkig werd dit niet in daden omgezet.
Gelukkig hebben we de foto's nog