ff bakkie doen
Door: Bram
23 Maart 2010 | Nederland, Heinkenszand
Zaterdag zijn er een aantal wakker georden en een aantal ook weer nie.Uiteindelijk nog ff gewinkeld,op speciaal verzoek van John,die anders ontwenningsverschijnselen zou krijgen.Bram scoorde nog drop en kibbeling,aangezien deze lekkernijen niet in zweden te verkrijgen zijn.De rest van de middag lekker gekaart,onder leiding van Jan 'bridge' M,die over het algemeen na de eerste bieding al weet welke je kaarten je hebt en in welke slag je in de fout zal gaan.
Natuurlijk verder geconverseerd over een varieteit van hoogstaande onderwerpen.Hans had ' savonds een heerlijke prakkie gekookt en lekker met zijn allen studio sport gekeken.Helaas was zondag de pret weer op en moest ik weer met de trein van 1000 uur naar Schiphol om om 1700 weer in zweden aan te komen.
Al met al een mooi weekendje met de 50 minners
24 Maart 2010 - 06:42
Alex:
Bram, ik vond je elandenshirt en nog een onderbroek. Dat shirt paste precies. De onderbroek leek te passen, alleen de uitsparing... Nou ja, je begrijpt wel wat ik bedoel. Neem het wel mee naar Vijlen. -
24 Maart 2010 - 07:39
Freek:
Mooi verwoord Bram, ontbreekt enkel nog de afspraak van de rendez vous volgend jaar in Stockholm. Bedankt voor de gezelligheid!! -
24 Maart 2010 - 08:14
Norbert:
Toch jammer dat er dit keer geen foto's bij zitten. Ik had Dick wel willen zien liggen onder dat dekbedje.
Groet,
Norbert -
28 Maart 2010 - 13:55
Tante Rie:
Bram! Je humor, al lijkt jullie feest wat op die van de Batavieren die bier uit schedels dronken, is aanstekelijk en uniek gevonden. Verder, zoals gewoonlijk, zag ik alles gebeuren. Er schuilt een onontdekte journalist in jou! Fijn dat alles nog goed is afgelopen! Hartelijke groeten, Tante Rie