Bridge in Zweden en Chocolade kursussen
Door: Bram
02 November 2008 | Zweden, Uddevalla
Verder is Anneli begonnen met het geven van chocolade workshops.Een advertentie campagne in de plaatselijk krant was vrij succesvol en zij heeft nu de eerste 6 cursussen geboekt.De grootte van de groepen varieert van 8 tot 12 en tot nu toe zijn de reacties positief.In plm 2 uur leren de dames (tot nu toe nog geen heren) alles over chocola,gaan ze zelf aan de slag en vol trots naar huis met hun zelfgemaakte pralines.Anneli heeft een kleine keuken en aangrenzende ruimte gehuurd in een bedrijfsverzamelgebouw in Uddevalla,en bestiert vandaar uit haar chocoladebedrijfje.Ook komen er regelamtig bestellingen binnen voor haar specialiteit,het bedrukken van zelfgemaakte chocolade met opdruk,varieerend van foto's tot bedrijfslogo's.Op dit moment is zij bezig met een order van 250 pralines voor de werf van Hallberg-Rassy,kortom dat begint er leuk uit te zien.Daarnaast heeft zij voor 1 dag in de week een baan als projectleider in de toeristen industrie om het aangrenzende Bokenäs gebied te promoten.
Met de kinderen gaat alles goed,Robin is druk bezig met zijn voetbal,SMS'jes naar de meisje versturen en heeft het nog (te) gemakkelijk op school.Vincent tekent erg graag en wil nog steeds niet voetballen,terwijl de kleine Victor niets liever wil dan op voetballen.Vandaag zijn we lekker met anneli haar broer en familie door het bos gaan wandelen,wat lopen vissen,en natuurlijk 'grilla korv'.Oftewel worstjes grillen en als ze zwart zijn weer weggooien.
Deze maand alweer de auto's winterklaar gaan maken,want vanaf 1 december zijn de winterbanden weer verplicht.Het is nog niet kouder geweest als -3,maar het kan zo omslaan.Oh ja,ook nog een weerstation gekocht,wat ook de winsnelheid aangeeft.Tot nu toe is het record 18,8 meter per seconde,maar ik hou jullie op de hoogte als dit verenderd.
02 November 2008 - 21:39
Jacqueline:
Hoi Bram, Anneli en kids,
Toch leuk ,iedere keer van deze berichtjes te lezen. Anneli,succes met je workshops. Ik wou dat ik er ff één kon volgen tussendoor.Ik mail ,bel jullie snel weer. Groetjes Jacq -
03 November 2008 - 08:19
Ellen Geurtsen:
Hoi allemaal,
Super, Anneli, dat het met de chocolade zo goed gaat.
Dikke kus van Megan voor Vincent.