Een Zweedse zondag
Door: Bram
11 Oktober 2009 | Zweden, Uddevalla
Over geweld gesproken,vandaag nog even geholpen om in de parkeergarage twee Zweden uit elkaar te halen die wat onvriendelijk op elkaar aan het inhakken waren.Ja,het is niet altijd rozengeur en maneschijn.
Verder gaat het leven zijn gangetje,we zullen waarschijnlijk ook deze winter in ons huidige huis blijven omdat alle pogingen om wat anders te kopen op niets zijn uitgelopen.We gaan wel wat dingen aanpassen en Robin heeft nu definitief het ouderlijk huis verlaten,en heeft het gastenhuisje betrokken.
Een aantal weken geleden zijn Anneli en ik nog een weekendje naar Rome geweest,samen met Frank,Jolanda,Piet en Monique.Altijd gezellig en chaotisch die Italianen.Heb de Paus verder niet gezien,maar weet zeker dat hij wel iets van ons bezoek heeft gemerkt.Daar ben je tenslotte Paus voor geworden.
Het weer wordt wel heel herfstig en de eerste sneeuw is al eind September in het noorden gevallen.We moeten al 's morgens de ruiten krabben en over een paar weken gaan de spijkerbanden er weer onder.Hopelijk wat meer sneeuw als de voorgaande jaren.Anneli had van de week bijna nog een Eland in de auto,en niet zover hier vandaan is een wolf (niet John de) gesignaleerd,dus we zijn er klaar voor.
11 Oktober 2009 - 20:35
Oude Jan:
Hej Bram,
Dat wordt volgend jaar (juni?) dus een paar keer belletje trekken in Stockholm. Groeten aan Anneli en de jongens. -
12 Oktober 2009 - 05:55
Jacqueline:
Hoi alle 5,
Leuk weer wat te lezen over jullie. Gefeliciteerd met morfar en is Victor weer bijgekomen? Ik hoop jullie te zien in december. -
12 Oktober 2009 - 15:57
Tante Rie:
Hartelijk dank Bram! Je bent een concurrent van de toeristen industrie. Ik beweeg geen centimeter en bekijk Zweden, de St. Pieter, zie een Zweedse keeper, mijn zus, eet Italiaans mee, al watertandend, zie dat het Zweedse voedsel aanbevelenswaardig is als ik Annelie haar kg schat. En dit alles bij heerlijke zomerse temperaturen en wolken met geluidsversterkers.
Ruilen? Nee, ik zie wel de foto's van wolven. Net echt.
Houd me op je lijst. Interessant en je humor kietelt mij op de juiste plaatsen.
Liefs en het allerbeste voor jullie! Tante Rie -
12 Oktober 2009 - 19:14
Bram :
Bedankt voor de dropjes !!!