Ningbo
Door: Bram
15 November 2009 | Zweden, Uddevalla
In Ningbo wonen tussen de 2 en 5 millioen mensen.Het is de derde havenstad ter wereld gemeten naar goederenoverslag.Ik dacht dat de taxi's in Shanghai gevaarlijk reden,maar ie in Ningbo slaan gewoon alles.Links,rechts inhalen waar het niet kan,tussen fietsers,voetgangers en vrachtauto's door.Je schrikt je constant een rolberoerte.Er gebeuren dan ook veel ongelukken.Overnacht in het Marriot hotel,wat zich met alle luxe hotels op de wereld kan meten.Overnachting,inclusief ontbijt 50 Euro.Dus als je de taxi rit overleeft hebt,in ieder geval een prettige verassing.
In China eten de mensen met genoegen en veel geluid de meest vreemde dingen.Vorige keer heb ik geroosterde varkensoren mogen verorberen en dit keer gefrituurde kwal.Smaakt verder nergens naar maar toch leuk om ff te vermelden.
Nu weer terug in Zweden,waar de dagen rap korter worden qua daglicht,maar het heeft toch niet tot depressies geleid.Gisteravonde gezellig naar Jönkoping gereden,de stad waar de blonde van abba is geboren (wie weet nog hoe ze heete?? en met onze zweeds/nederlandse vrienden fred en karin een genoeglijke avond hebben door gebracht.
Wordt vervolgd
15 November 2009 - 16:32
Ruud:
Agnetha Faltskog natuurlijk, die met dat lekkere ... -
15 November 2009 - 17:42
The Voice:
Hey Bram. Die blonde heet Agneta...overigens heb ik ook in Jonkoping opgetreden! Tot gauw! -
15 November 2009 - 22:36
Freek:
Hoi Bram, wilde toch nog even laten weten dat ik het altijd leuk vind om je verslagen te lezen! Door blijven gaan dus!! ps kun je de Meeuw niet eens bewerken om weer eens een weekendje Hoes te organiseren?